Terugblik begin bouw van kerk voor zigeuners Essen

In augustus heeft Petro, samen met een paar andere mannen uit het Romadorp Essen, het fundament gelegd van de kerk die we gaan bouwen voor zigeuners. We hopen en bidden dat op dit fundament de verdere bouw ook goed mag gaan en tot zegen mag zijn voor velen. Een gebouw waarin veel zigeuners God zullen leren kennen en Hem prijzen.

In september kwam er een busje uit Novogradvolinsk aan bij ons gastenverblijf. Ze waren s’nachts vertrokken en hadden een afstand van zo’n 650 km. afgelegd. s’Ochtends om 11 uur stonden ze op om het fundament van de kerk te bespreken. Na een gebed om zegen, kracht en bescherming gingen ze aan het werk. Negen jonge mannen hebben in anderhalve dag de muren van de kerk gebouwd. De tweede etappe is met net zoveel enthousiasme geslaagd. Fijn dat Oekraïners hun krachten hebben gebundeld om dit kerkje te bouwen. De volgende fase is het dak.